kopefajatek@t-online.hu
+36 30 289 3544
Kópé Fajáték
Szülőknek Szülinapi klub Magunkról Kapcsolat Súgó Kosár

Visszahívjuk!

Amennyiben kérdése van, kérjük adja meg telefonszámát!

MárkákBejelentkezés


Keresés:
Focis szülinapi parti

 

Az egyik legnépszerűbb parti téma a foci! Szinte minden kisfiú, és egyre több kislány szereti ezt a sportot, és ami nagyszerű benne, hogy nemcsak nézik, hanem űzik is. Kiválóan alkalmas kültéri partikhoz, nagyon sok tevékenység fűzhető hozzá, és nem igényel bonyolult előkészületet.

 

 

Első lépések:

Ha a saját készítésű meghívót választjátok is inkább, a feladat nagyon egyszerű: fehér kartonpapírból vágjatok ki egy kör alakot, és fekete hatszögekkel díszítsétek. Máris kész a focilabda.

 

Készíthettek olyan meghívót is, amely úgy néz ki, mint egy focikártya. A kártya első oldalán a gyermek focimezben, lehetőség szerint focizás közben készített képével, a kedvenc focicsapat logójával, valamint a gyermek nevével. A kártya hátoldalára kerülhetnek a bulival kapcsolatos adatok.

 

Ne felejtsétek el feltüntetni a meghívó hátoldalán a szülinapi parti időpontját, és a helyszínt.  

Kérd meg a vendégeket, hogy kedvenc csapatuk színeibe öltözve jöjjenek el.

A meghívókat a buli tervezett időpontja előtt 2-3 héttel küldjétek ki, hogy a nagy napra mindenki szabaddá tudja tenni magát.

 

Az asztalokra terítsetek zöld terítőt, és fehér ragasztócsík segítségével alakítsátok át focipályává. A falakra és az ajtókra ragasszátok a kedvenc focicsapatok posztereit.

 

Rágcsálnival a rajongóknak:

Ünnepeljétek az eseményt hamburgerrel, sült burgonyával, chips-szel. Kínálhattok a vendégeknek makarónit, aminek nagy előnye, hogy jó előre el tudjátok készíteni.

 

Játékok:

A focis szülinapi buli természetesen a fociról szól, és ha más játékot nem terveztek is, a kötelező focimeccset mindenki élvezni fogja. Akik csak szurkolni szeretnének, bizonyára még nagyobb örömmel nézik a meccset, ha kézbe kapnak előtte 1-1 kereplőt vagy sípot.

 

Pihenésképpen, vagy bevezetésként készülhettek egy foci témájú kvízjátékkal. A helyesen válaszolók, vagy nagyobbak/olvasni tudók esetében a tesztet helyesen/legjobban kitöltők természetesen kisebb csokit, cukrot, ajándékot kapnak.

 

Amennyiben a meghívottak többsége edzésre is jár, rendezzetek házi dekázó-bajnokságot. Az nyeri a versenyt, aki a legtöbbször-leghosszabb időn keresztül tudja a levegőben tartani a labdát úgy, hogy az nem esik le közben.

 

A meccs és a versenyek előtt tartsatok a társaságnak edzést. Ebbe beleiktathattok futást, labdavezetést, szlalomban vezetést, távolugrást, célbadobást, zsákbanugrást stb.

 

Lufi-foci: Ki tudja a leghosszabb ideig a levegőben tartani a lufikat úgy, hogy azt közben csak a lábával érinti.

 

Célba rúgás: Akasszatok fel egy hullahopp karikát egy fára, vagy a focikapura. A feladat a labda átrúgása a karikán. A játékot az nyeri, akinek 5 rúgásból a legtöbbször sikerül átrúgni a labdát a karikán.

 

Ha kifáradt a társaság, előkerülhet a csocsó, a rugós foci, vagy a gombfoci.

 

Ne felejtsetek el képet készíteni a csapatról. A képet, ha van rá lehetőségetek már a buli végén odaadhatjátok a vendégeknek, ha nincs otthon nyomtatótok, akkor este vagy másnap e-mail-ben küldjétek át minden csapattag részére. (A buli végén ne feledjétek el elkérni az e-mail címeket.)

 

Ajándékok a vendégeknek

Kedveskedjetek a vendégeknek különböző sporttal kapcsolatos apróságokkal a parti végén: matricák, focival díszített ceruzák, focikártya, matrica, csuklóvédő, síp, fejpánt stb.

 

Készíts az ünnepeltnek saját kezűleg focis szülinapi tortát

 

Ehhez először is süss egy téglalap alakú piskótát.

Töltsd meg gyermeked kedvenc krémjével.

Vásárolj zöld és fehér színű marcipánt. A zöld színű marcipánt nyújtsd ki a torta méretére, és borítsd be vele a sütit. A fehér színű marcipánból alakítsd ki a focipálya vonalait.

Vásárolj a torta tetejére marcipán focilabdát, focistákat.

Gyorsan elkészíthető és garantált siker lesz!

 

Jó szórakozást!

 

 Foci parti kellékek

 

Focis parti asztalterítő 1 150 Ft
Focis parti szalvéta, nagy 750 Ft

Focis parti tányér, nagy 850 Ft
Focis parti szalvéta, kicsi 650 Ft

Focis parti tányér, kicsi 750 Ft
Focis parti pohár 750 Ft

 

A stressz-mentes parti tervezés érdekében, rendelje meg tőlünk online a focival kapcsolatos témájú parti kellékeket.

 


Legkeresettebb kategóriák Szállítási információ Kópé Fajáték
Logico feladatlapok Általános Szerződési Feltételek Kópé Fajáték webáruház
Smart Games logikai játékok Szállítási díjak Kópé Játékbolt
DJeco játékok Személyes átvétel Kapcsolat
Thinkfun logikai játékok   Facebook oldalunk
Készségfejlesztő játékok